gle.ovo.

Биографија на Никола Тесла (документарен филм на хрватски)

Документарниов филм за Никола Тесла поставен на Јутјуб потекнува од Хрватската радио телевизија. За цитатите, гласот на Тесла го позајмува Раде Шербеџија, кој го глумеше херојскиот гик и во биографската играна серија, една од најдобрите во бивша Југославија.Comments are closed.