gle.ovo.

Во Ниш ниш(то) нема да се случи

Во моментов ниш(то) не се случува на ЕТФ-то во Ниш, каде се собрани хакери од Хрватска, Србија и Македонија.

Ова стои на блогот на споделизнаење…

Во Ниш ќе се споделува знаење, ќе се разменуваат вештини и ќе се инсталира GNU/Linux на се што ќе ни дојде при рака.

Методологија: Кој не знае, прашува. Кој знае, одговара. Бројот на учесниците може да варира од еден на еден, преку еден до сите, па до сите во исто време.

Совет: За играта не се потребни само компјутери (иако никој не ни верува).

Тоа е и воедно мотото на овие собири, од кои еден веќе се случи во Сараево а Ниш е вториот домаќин. Се надевам дека Скопје или Битола ќе бидат следните.

Мене ми е жал што неможев да дојдам но тоа е…

Како тоа бива… сите ние сме веб 4.5 па веднаш се аплоудирале слики на фликр и се блогирало.

За крај… нашата весела дружина :-)
споделувачитеComments are closed.