gle.ovo.

За инфраструктурните работи

Во 2007 година патување со воз, од Скопје, Република Македонија до Сараево, Босна и Херцеговина трае ни помалку ни повеќе 33 часа и 31 минута.

Еве го и доказот . А за да случајно не умре url-то еве и сликичка.


П.С. Инаку во Сараево овој викенд ќе има razmjenavjestinа (сподели знаење по нашки), ако успееме да стигнеме, можеби и ќе учествуваме.
Значи сепак ништо не се променило од Јајце ’44. ’43.Comments are closed.